nr.1 foodmagazine

Smaakkamer Lavendel

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Filet pure nature of rossini, zeetong à la meuniere, krokant appel-rijstgebak en chocolademousse. Het zijn gerechten uit de keuken van Smaakkamer Lavendel. Ruim een jaar geleden opende het jonge stel Kristin Berkers en Joep Truijen hun droomrestaurant op een paar passen van de markt in het Belgische Maaseik. Lavendel staat symbool voor hun liefde voor de Franse keuken. Naast veel aandacht voor smaak is ook het interieur en de ambiance in het historische pand bijzonder fraai.

Smaakkamer Lavendel opent haar deuren voor diner op maandag t/m woensdag en vrijdag t/m zondag vanaf 18.00 uur. Lunchen kun je er ook prima, op maandag t/m woensdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur.

Smaakkamer Lavendel
Eikerstraat 8
3680 Maaseik (B)
tel. +32 (0)89 57 20 71
www.smaakkamerlavendel.be

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.