nr.1 foodmagazine

Feedback en vragen

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious. lezer Marjolein van IJzendoorn: ‘In het begin van het Nederlandse delicious. tijdperk begon ieder nummer met het onderdeel ‘Feedback’. Inmiddels is deze rubriek alweer een tijd verdwenen; waar is-ie gebleven? Ik vond het niet alleen leuk om reacties te lezen, maar ook handig: bij vragen over recepten is het vaak een kwestie van ‘feedback’ teruglezen om een antwoord te vinden. Super trouwens dat er in het oktobernummer zoveel aandacht is voor de vegetarische keuken!’

Culinair redacteur delicious. Trudelies Schouten: ‘Welke rubrieken komen en gaan is altijd een bewuste afweging. Wij vonden het zelf ook heel handig, maar we hebben inmiddels al geruime tijd een mooie site waar ieder met zijn/haar vraag terecht kan. De vragen die we daaruit relevant vinden voor de rest van onze lezers plaatsen we elke vrijdag op de site, zodat iedereen het kan lezen. Dus ik zou zeggen: bekijk onze site regelmatig of abonneer je op onze digitale nieuwsbrief. En het is fijn om te horen dat mensen het waarderen als alles een keertje vega is!’