nr.1 foodmagazine

Marokkaanse kip in kruidige yoghurt

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious. lezeressen Maria en Mirjam: ‘Bij de kip in kruidige yoghurt staat niet hoeveel yoghurt in het recept moet. Kunnen jullie mij dat vertellen? Ik wil het graag maken. En kan ik in plaats van drumsticks ook kipfilet nemen?’

Redactie delicious.: ‘De yoghurt mist inderdaad, onze excuses! Voor de aromatische marinade heb je 200 ml dikke Griekse of Turkse yoghurt nodig. En ja hoor, kipfilet kun je ook prima nemen. Of probeer eens het smaakvolle en malse kippendijfilet dat je koopt bij de poelier of goed gesorteerde supermarkt.’

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.