nr.1 foodmagazine

Italiaans brood

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious. lezeres Tamara: ‘Het recept van het Italiaans brood (p. 42, juni delicious. 2009), red.) vind ik niet terug in delicious., graag had ik het recept gehad.’

Redactie delicious.: ‘Het prachtige en verrukkelijke Italiaans brood  uit de productie ‘Una giornata particolare’ komt van Luscious Loaf. Het is gemaakt van Italiaans witbrooddeeg met verse vleestomaten, pesto en gorgonzola. Meer van deze meesterlijke broden en alle verkooppunten vind je op de site www.lusciousloaf.nl. Zulk soort brood kun je ook bij V&D Le marché kopen. Om zo’n brood zelf te bakken, kun je pizzadeeg maken (bijv. van witbroodmix) en het op een beetje robuuste manier op een royaal met bloem bestoven werkvlak uit elkaar trekken en beleggen met bijv. zelfgemaakte pesto (staat in diezelfde productie een recept van), tomaat (of gedroogde tomaat), verse provençaalse kruiden, pijnboompitjes en wat olie.’

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.