nr.1 foodmagazine

Vraag over spaghetti carbonara

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious.lezeres Gabriela Schellekens: ‘Beste Redactie, Al een hele poos lees ik met veel plezier delicious. vanwege de leuke en originele recepten. In de delicious. van juni begaan jullie mijns inziens een stevige zonde tegen Italië, met jullie recept voor spaghetti carbonara. Jullie melden in de  ingrediënten dat er slagroom door moet! Een echte Italiaan zal jullie kunnen bevestigen dat de originele, echte carbonara uit niets anders bestaat dan pancetta, knoflook, zwarte peper, eidooiers en parmezaanse kaas. In het kookboek, De Zilveren Lepel, staat een recept.’

delicious. redactie: ‘Beste Gabriela, je hebt gelijk dat er in de echte klassieke spaghetti carbonara geen slagroom zit. In de delicious. receptenzoeker is dan ook het originele recept te vinden. Maar velen vinden het met room wel lekkerder. En in het kookboek, De Zilveren lepel, zijn inderdaad vele klassieke Italiaanse recepten te vinden. Het recept van spaghetti carbonara uit de delicious. van juni is van de bekende Australische Valli Little. Zij geeft er meestal een persoonlijk tintje aan. delicious. probeert elke maand opnieuw te inspireren: oude klassiekers in een nieuw jasje maar ook vooral heel, heel veel nieuwe recepten. Veel kookplezier!’