nr.1 foodmagazine

Dendy Den Haag

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Voor een espresso, cappuccino, café latte en macchiato kun je al om 8.00 uur terecht bij Dendy Bar restaurant. En zelfs om mee te nemen! Gezet door een barista. Een barista beschikt over een uitgebreide koffiekennis en is een meester in het combineren van de juiste ingrediënten voor het bereiden van een perfecte koffie.

Dendy heeft een warme, trendy inrichting met een strakke notenhouten bar. Aan de bar kun je behalve een drankje nuttigen ook dineren in een informele setting. Of strijk neer op een van de comfortabele banken in het restaurantgedeelte.

Op de dinerkaart variëren de gerechten van tartaar van tonijn tot een klassieke Ceasar salade. Maar ook ravioli met eendenlever, kalfswang en truffel of hertfilet met zachte rode biet, sinaasappeljus en bulgur. Dendy heeft internationale allure en dat zie je ook terug op de kaart voor dranken, wijnen, champagnes en cocktails.

Meer info:

Dendy Bar Restaurant
Hooistraat 1
2514 BM Den Haag
070 – 36 41 727
www.dendydenhaag.nl

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.