nr.1 foodmagazine

Asian Bistro in Den Haag

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Grote zwarte shutters, een indrukwekkend Boeddhabeeld, gongs uit Peking, cyclaamkleurige stoffen panelen, een verlichte bar en handgesneden houten banken uit Bali. Het pasgeopende oosterse bistro restaurant SpiZe in Den Haag heeft internationale allure. Eigenaar Singh heeft inspiratie opgedaan in New York bij toonaangevende oosterse restaurants.

Hoewel het interieur misschien behoorlijk vernieuwend is, via plasmaschermen heb je uitzicht op de enorme wokbranders in de keuken, is juist in de keuken gekozen voor authenticiteit. Hier koken echte Thaise chefs de lekkerste Thaise curry’s en soepjes zoals de bekende Tom Kha Kai. Maar ook minder bekende gerechten, zoals een in zijn geheel gefrituurde zeebaars en pittige kikkerbilletjes staan op de kaart.

De cocktailkaart van SpiZe is een andere specialiteit. De maar liefst 28 cocktails worden op donderdag, vrijdag en zaterdag door een professionele cocktailshaker van ‘Shaken not Stirred’ bereid.

SpiZe
Asian Bistro Food and Drinks
Spui 185
2511 BN  Den Haag
www.spize.nl 

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.