supersnelle frambozentaartjes

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hoe je feestje er ook uit ziet, deze supersnelle frambozentaartjes  doen het altijd goed bij je gasten. Fijn: ze zijn klaar voordat je met je ogen kunt knipperen. Wel moeten ze een nachtje overnachten in de koelkast, dus begin op tijd. 

supersnelle frambozentaartjes

Maak ook eens deze superfeestelijke semifreddo met frambozen en pistache

4 plakken ambachtelijke (citroen)cake
100 g poedersuiker
½-1 el biologische frambozensiroop
125 g frambozen
extra poedersuiker om te bestuiven
suikerhartjes

Vandaag
Leg de plakjes cake op plank of platte schaal bekleed met bakpapier. Doe de poedersuiker in een kommetje. Voeg druppelsgewijs en terwijl je roert voldoende siroop toe tot een dik glazuur ontstaat. Verdeel de glazuur over de plakjes cake en steek er de frambozen in. Bewaar de taartjes in de koelkast zodat de glazuur stevig kan worden.

Morgen
Neem de taartjes uit de koelkast en bestuif ze royaal met poedersuiker. Bestrooi ze met suikerhartjes. Lekker met een glaasje rosé prosecco!

bakboek

Smaken ze naar meer? Bestel hier delicious. hét bakboek met 132 recepten om van te watertanden

 

frambozencake-delicious