Negroni


aantal | drankje | feestelijk | italiaans |
Voor een heerlijke cocktail hoef je niet naar een bar te gaan, die maak je gewoon zelf! Probeer deze bitterzoete klassieker uit Italië: negroni.
Methode: stir
Glas: rocks
Garnering: sinaasappelzest
Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
totale tijd10 minutes

ingrediënten

  • 30 ml gin
  • 30 ml Campari
  • 30 ml rode vermout

instructies

  • Vul een mixing glas met ijsblokjes.
  • Schenk de gin, Campari en rode vermout erbij.
  • Stir alle ingrediënten totdat er vorst op de buitenkant van het mixing glas begint te vormen.
  • Vul een rocksglas met ijsblokjes of gebruik een grote ijsbal.
  • Strain de cocktail in het glas.
  • Garneer de cocktail met een sinaasappelzest.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Receptuur: Tess Posthumus. Beeld: Dana van Leeuwen
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!