nr.1 foodmagazine

3x pasta carbonara met een twist

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Pasta, eieren, spek en Parmezaanse kaas. Samen vormen deze ingrediënten de ultieme pastasaus: carbonara. De klassieke variant is al heerlijk, maar voeg er iets aan toe en je wordt de grootste carbonara fan. Wij geven je de 3 allerlekkerste pasta carbonara recepten met een twist om van te smullen. 

Lees hier hoe je de perfecte pasta carbonara maakt.

carbonara met saucijs en spruitjes
Carbonara is zo’n lekkere snelle Italiaanse klassieker. Deze carbonara met saucijs en spruitjes heeft een lekkere winterse twist en staat in 20 minuutjes op tafel.
Fan van carbonara? Probeer ook eens deze met paddenstoelen.
naar recept
wintercarbonara-met-saucijs-en-spruitjes
spaghetti carbonara met chorizo
Spaghetti carbonara komt oorspronkelijk uit Lazio. Daar aten houtskoolbranders het in hun pauze. Tip: voeg bij de klassieke spaghetti carbonara de eieren gelijk toe nadat de pasta is afgegoten, zo kunnen de eieren door de warmte stollen. Zin in andere pasta? Maak dan deze lintpasta met konijn
naar recept
carbonara chorizo ei - delicious
snelle pasta carbonara met paddenstoelen
Van de klassieke spaghetti carbonara krijgen we nooit genoeg. Speciaal voor groenteliefhebbers en vegetariërs is er deze variant met paddenstoelen.
Of maak deze spaghetti carbonara met chorizo.
naar recept
snelle pasta carbonara met paddenstoelen - delicious