nr.1 foodmagazine

Wat is het beste kookboek van 2021? Schrijf je nu in voor de uitreiking van de delicious. publieksprijs 2021

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wat is het beste kookboek van 2021? Die vraag beantwoorden we donderdag 15 april tijdens de uitreiking van de delicious. publieksprijs 2021. Dit jaar is de uitreiking iets anders dan de vorige keer en vindt het feest online plaats. Het grote voordeel hiervan? Ook jij kunt erbij aanwezig kunt zijn!

> Schrijf je nu in voor de uitreiking van de delicious. publieksprijs 2021

Uitreiking delicious. publieksprijs 2021

De afgelopen maanden zijn we achter en voor de schermen druk bezig geweest met de delicious. publieksprijs 2021. Na het samenstellen van de longlist selecteerden we zes boeken voor de shortlist. Sinds 19 maart wordt er massaal gestemd op de genomineerde boeken en 15 april is het dan zover: dan maken we de grote winnaar bekend die naar huis gaat met de titel ‘Beste kookboek van 2021’. Of nouja, naar huis gaat…

Vanwege de huidige maatregelen rondom de coronacrisis vindt de uitreiking online plaats. Niet getreurd: we maken er geen minder groot feest van. Zo zijn alle genomineerden digitaal aanwezig, organiseren we een te gekke online culi quiz en zijn er flink wat prijzen te winnen. En ja: iedereen is welkom. Ook jij!

Shortlist delicious publieksprijs

Inschrijven voor de uitreiking

Iedereen is welkom bij de uitreiking en hoe meer zielen hoe meer vreugd. Of je nu gestemd hebt of niet (nog niet gestemd maar wil je wel? Doe dat nu dan nog snel!), iedereen kan zich hier gratis inschrijven voor de uitreiking. Naast de uitreiking waarbij alle auteurs aanwezig zijn, organiseren we ook nog een culinaire quiz waarbij je kans maakt op toffe prijzen.

De uitreiking vindt plaats op donderdag 15 april om 20:00. Wanneer je je inschrijft ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging met daarin een link naar de uitreiking die plaatsvindt via Zoom. Klik donderdag 15 april om 20:00 op de link en kijk mee naar dit spannende moment.

Je hoeft geen account te hebben bij Zoom, maar het is wel het handigst als je van tevoren de Zoom-app downloadt via deze link. Dat kan op je mobiele telefoon, computer, tablet of laptop. Heb je op donderdag 15 april na 13:00 uur nog geen link gekregen? Check dan je spambox en/of neem contact op met onze klantenservice.

Schrijf je nu in voor de uitreiking van de delicious. publieksprijs 2021

uitreiking delicious. publieksprijs 2021