nr.1 foodmagazine

kerstvoorgerechten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Maak meteen indruk op je gasten en luid het kerstdiner in met een feestelijk voorgerecht.  Kies bijvoorbeeld voor pijlinktvissen die eruit zien als kleine kerststerren. Vegetarische kerstvoorgerechten zijn de wortelsoufflé of de salade met krokante geitenkaas.

Benieuwd welke hoofdgerechten hier bij passen? Klik dan snel verder

kerstvoorgerechten

ceviche van schelvisceviche van schelvis en perzik

Het Peruviaanse visgerecht ceviche is wereldberoemd en inmiddels niet meer weg te denken uit restaurants en keukens in Europa. Bij ceviche wordt vis gegaard in het zuur van citrus of azijn. Dat maakt het een heerlijk fris en licht gerecht.

 

eendenborst met mangoeendenborst met mango

Een perfect voorgerecht om te maken voor bijzondere gasten. Het bereiden van deze eendenborst met mangopuree kost helemaal niet zo veel tijd en het resultaat is rijk en gul.

 

 

rucolasalade met gegrilde entrecot

Deze pittige rucolasalade wordt geserveerd met gegrilde entrecote en een dressing van delicious. mosterd, sjalotten,citroensap en olijfolie.

 

 

pijlinktvisgeroosterde pijlinktvis met chili-limoenolie

De perfecte opening voor een feestelijk diner is dit gerecht met geroosterde pijlinktvis. Serveer het met frisse chili-limoenolie.

 

 

gravlax met koriander en bietensalade

Koriander, hèt kruid van Thailand en Vietnam heeft de weg naar onze keuken al lang geleden gevonden. Vandaag de dag gebruiken we het behalve in oosterse gerechten vaker en vaker in andere gerechten.

 

groene salade salade met avocado en krokante geitenkaas (v)

Een moderne versie van de klassieke vegetarische salade met warme geitenkaas. Serveer als voorgerecht of als bijgerecht op een rijkgedekte tafel.

 

 

Garnalencocktailcocktail van Hollandse garnalen en grapefruit

Lekker retro, die garnalencocktail. Geen feest is compleet zonder dit hapje en daarom een perfect recept voor feestmaand december.

 

 

wortelsoufflé met gefrituurde saliewortelsoufflé met gefrituurde salie en ui (v)

Culi-redacteur Merijn maakt de lekkerste groentegerechten die maakbaar en super smakelijk zijn! Zo wisten wij bijvoorbeeld niet dat je met wortel, zoete ui en gefrituurde salie zoiets lekkers kunt maken!

kerstvoorgerechten