De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Griekse sinaasappel-brandycake

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

delicious. lezer Hans Mesdag: ‘De Griekse sinaasappel-brandycake (p. 154, kerstnummer) lijkt me erg lekker om te gaan maken. Maar als ik kijk naar het recept gaat er wel erg veel vocht in, 750 ml. Of staat er een nulletje teveel?’

redactie delicious.: ‘Dat klopt, er is iets fout gegaan tijdens de vormgeving helaas en waarvoor onze excuses. De hoeveelheid citroensap moet 50 ml zijn. Veel succes met de cake en fijne feestdagen!’