De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Brood bakken met Menno en Issa tijdens het Weekend van het Culinaire Ambacht

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Get the Flash Player to see this player.

//
Menno ’t Hoen en Issa Niemeijer laten zien hoe je deeg moet vormen en het moet snijden om een perfect baguette of epi (brood in de vorm van een korenaar) te krijgen. Het geheim: een loeischerp mes en precies snijden. Het resultaat: een plaatje voor het oog natuurlijk, maar ook een mooie krokante korst.