deze supermarkten zijn open op nieuwjaarsdag!

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Met wellicht een kleine kater op nieuwjaarsdag naar de supermarkt om nog voor wat lekkers te zorgen?Misschien niet je ideale tijdsbesteding – of juist wel, want veel tijd om te koken! – maar het kan! Deze supermarkten zijn open op nieuwsjaarsdag.

Voor kerst bedenken we vaak al maanden van te voren wat we gaan eten. Gaat het om oudejaarsavond, dan rennen we op de dag zelf nog even naar de winkel voor wat hapjes. Om de dagelijkse boodschappen vervolgens compleet te vergeten. Geen probleem, want op 1 januari zijn aardig wat supermarkten open.

Niet álle, maar wel een hele hoop filialen van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Aldi, Coop en Lidl zijn open voor je nieuwjaarsborrel, back-to-normal-avondeten of lege flessen-inzameling. Sommige winkels gaan iets later open en wellicht ook eerder dicht, maar voor de rest liggen de schappen gewoon weer vol.

Openingstijden supermarkt op nieuwjaarsdag

Of de supermarkt bij jou in de buurt open is – al dan niet met aangepaste openingstijden – dat verschilt per filiaal. Of je nu in Groningen woont of in Zuid-Limburg, Amsterdam of Rotterdam: overal kunnen de openingstijden van supermarktketens weer nét even anders zijn. Controleer op dit soort feestdagen dus altijd even of de winkel van jouw keuze open is.

Supermarkten open op nieuwjaarsdag

Albert Heijn openingstijden nieuwjaarsdag

In véél gevallen is Albert Heijn gewoon open, maar wel met aangepaste openingstijden. Kijk hier om te zien of jouw Albert Heijn open is én welke tijden.

Jumbo open op 1 januari

Ook bij Jumbo vind je aangepaste openingstijden. Bekijk hier of de winkel bij jou in de buurt open is of niet.

Openingstijden Aldi nieuwjaarsdag 2023

Of Aldi open is op nieuwsjaarsdag? Je checkt hier de openingstijden van de supermarktketen.

Plus supermarkten open op nieuwjaarsdag?

Nog snel wat inkopen doen op 1 januari? In veel gevallen kan het gewoon bij Plus. Check hier of de winkel bij jou in de buurt open is én of deze aangepaste openingstijden heeft.

Lidl openingstijden 1 januari 2023

Nog even wat halen voor je nieuwjaarsborrel? Bekijk hier of de Lidl in jouw wijk open is.

Dekamarkt open nieuwjaarsdag?

In dit overzicht zie je of de Dekamarkt bij jou in de buurt open is op nieuwjaarsdag.

Dirk van den Broek open op 1 januari?

In de randstad vind je verschillende winkels van Dirk van den Broek. Ontdek hier hoe het zit met de openingstijden van de winkel op nieuwjaarsdag.

Coop supermarkten open nieuwjaarsdag 2023

De kans is groot dat de openingstijden van de winkels van Coop nét even anders dan anders zijn op 1 januari. Kijk hier of de Coop bij jou in de buurt open is.

Back to normal op nieuwjaarsdag?

Het nieuw jaar extra goed beginnen? Gooi in de supermarkt meteen de nieuwe delicious. in je mandje. Het januari-nummer staat helemaal in het teken van ‘back to normal’, bomvol gezonde en lekkere recepten voor doordeweeks en een paar heerlijke bakrecepten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: dit waren dé populairste recepten op Instagram in 2022

supermarkt open nieuwjaarsdag