nr.1 foodmagazine

Dit is de longlist voor de delicious. publieksprijs 2021

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Na weken van overleggen, vergaderen, lezen en koken is het zover: de longlist van de delicious.publieksprijs 2021 is bekend! Ook dit jaar kiezen we samen met jou, de lezer, wie het afgelopen jaar het beste kookboek heeft gemaakt. Deze boeken staan op de longlist. 

delicious. publieksprijs 2021

De eerste editie van de delicious. publieksprijs won niemand minder dan Rutger van den Broek (met maar liefst 37% van de stemmen) de delicious. publieksprijs. Het was een spannende strijd, maar zijn boek Masterclass Cakes werd als beste boek gekozen.

Rutger won in 2013 Heel Holland Bakt en heeft sindsdien absoluut niet stilgezeten. Voor de publieksprijs nomineerden wij Masterclass Cakes vol heerlijke cakerecepten: 100% foolproof, maakbaar en stuk voor stuk klassiekers waarop je altijd terug kunt vallen.

Deze kookboeken staan op de longlist

Dit jaar hebben we weer een nieuwe selectie kookboeken van Nederlandse bodem gemaakt die stuk voor stuk bij delicious. passen. Ze zijn origineel, hebben prachtige foto’s en de recepten zijn om van te watertanden.

In totaal staan 20 unieke boeken op de longlist, waar de delicious. redactie uiteindelijk een selectie van 6 genomineerde boeken van maakt. Deze shortlist maken we bekend op vrijdag 19 maart. Houd delicious. magazine in de gaten of pre-order alvast het nieuwe nummer met daarin de bekendmaking van de shortlist. Voor je het weet gaat het grote stemmen van start.

Deze boeken staan op de longlist van de delicious. publieksprijs 2021: 

 

Benieuwd welke boeken op de shortlist komen? Pre-order nu alvast het volgende nummer, dat vrijdag 19 maart wordt bezorgd. Zo ben jij een van de eersten die het nieuwe nummer heeft én weet je gelijk wie er op de shortlist staan.

delicious publieksprijs 2021