nr.1 foodmagazine

Doe mee met de delicious. 15 dagen challenge en begin 2022 met een frisse start

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Maandag 3 januari begint de delicious. 15 dagen challenge. Onze Instagram-cursus gericht op een frisse start van het nieuwe jaar. Deelnemers krijgen gedurende 15 doordeweekse dagen elke dag tips, tricks en recepten, maken kans kans op te gekke culi prijzen én krijgen na afloop alle recepten verzameld in een e-book. Doe je mee?

>> Schrijf je hier in voor de delicious. 15 dagen challenge!

delicious. 15 dagen challenge

Tijdens de delicious. 15 dagen challenge focussen we op eten & drinken wat goed voor je is, zonder in te leveren op smaak & kwaliteit. Centraal staan de seizoenen, ingrediënten die goed voor je zijn en gerechten voor elk moment. Daarnaast komen ook bewegen en meditatie aan bod.

Elke dag geven we praktische tips & tricks die je gelijk kunt gebruiken met makkelijke bijpassende recepten die in minder dan 45 minuten op tafel staan. We focussen op positiviteit en welke producten goed voor je zijn. We blijven zoveel mogelijk weg bij kcal tellen, productgroepen uitsluiten en negativiteit. Want het belangrijkste blijft: eten moet leuk, lekker en toegankelijk zijn, ongeacht hoe (on)gezond het is.

Tevens plaatsen we elke week een korte meditatie om thuis te volgen en delen we workouts die je op elk gewenst moment kunt doen. Tot slot zullen we live Q&A’s organiseren en is er voldoende ruimte voor het stellen & beantwoorden van vragen.

>> Schrijf je hier in voor de delicious. 15 dagen challenge!

Praktische informatie

De delicious. 15 dagen challenge start maandag 3 januari en vindt plaats op Instagram. Het is dus belangrijk dat je een Instagram-account hebt. Deelnemers aan de challenge krijgen exclusief toegang tot het besloten Instagram-account waarop alle tips, tricks en recepten worden gedeeld.

Na afloop ontvang je het e-book met alle tips, tricks en recepten per e-mail. Zo kun je het op elk gewenst moment erna nog lezen en gebruiken. Natuurlijk zijn de recepten ook printbaar.

De challenge loopt van maandag 3 januari tot en met vrijdag 21 januari. Wil je na 3 januari starten? Dat kan. Alle informatie blijft tot 1 maart 2022 op het Instagram-account staan en je kunt op elk gewenst moment starten.

Schrijf je nu in

Deelname aan de cursus kost slechts €14,95 en dat is inclusief het volgende:

  • Toegang tot het besloten Instagram-account
  • Het januarinummer van delicious.
  • Elke doordeweekse dag bruikbare tips & tricks over eten & drinken
  • Elke doordeweekse dag een bijpassend recept dat binnen 45 minuten op tafel staat
  • Elke dag ruimte voor vragen & antwoorden
  • 3 online meditaties om op elk gewenst moment te volgen
  • 1 online sportles voor thuis
  • Na afloop ontvang je een e-book met alle tips, tricks en recepten

Meedoen? Schrijf je nu in via deze link. Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de instructies voor deelname. Het Instagram-account is alleen toegankelijk voor deelnemers die hebben betaald.

>> Schrijf je hier in voor de delicious. 15 dagen challenge!

delicious 15 dagen challenge
Logo: Debby ten Have | Fotografie: Getty Images / Marko Geber