Pasen 2024
Maak deze paasdagen onvergetelijk met de lekkerste gerechten. Duik de keuken in met onze paasrecepten. We bieden je inspiratie voor het paasontbijt, de paasbrunch en natuurlijk het paasdiner. Want hoe je Pasen – of Pesach, de lente of het weekend – ook viert: deze dagen verdienen een extra lekker samenzijn!
IDEEëN voor Pasen
18x de lekkerste hoofdgerechten met ei
Wat zijn nou de lekkerste diners en hoofdrechten met ei? We doken onze registers in: dankzij deze lijst kun je altijd wel íéts met ei.
34 vegetarische paasrecepten
Of je Pasen kunt vieren zonder al die iconische vlees- en visgerechten? Túúrlijk! Kijk maar naar deze lijst met vegetarische paasrecepten!
42x bakken voor een zalig zoet Pasen
De paasdagen vragen om een tafel vol lekkers. Weet je nog niet wat je gaat maken? Probeer een van deze heerlijke zoete recepten!
17x de lekkerste lentesoep voor Pasen
Groene lentegroenten spelen de hoofdrol in deze soepen voor Pasen. Trap jij de paasbrunch af met een romige soep, of een bouillon?
76x heerlijke ideeën voor het paasdiner
Pak lekker uit dit jaar, van klassiekers tot moderne twists: met deze recepten zet je een geweldig diner met Pasen op tafel.
paasbuffet voor een grote groep: 40 ideeën
Als de familie zich straks meldt voor het paasbuffet, hoe pak je dat aan? En wat mag er echt niet ontbreken op tafel?
brunch boter voor Pasen
Zoete boter voor Pasen, want bij een paasontbijt, -brunch of -lunch hoort lekkere boter. We geven je vier onverwachtse variaties.
zo maak je zelf hollandaisesaus
Hollandaisesaus is een van de klassieke Franse botersauzen. Het is zalig bij gepocheerde eitjes, asperges en zalm, en nog bij heel veel meer andere gerechten.
super makkelijk een ei pocheren: slimme tips & tricks
Een perfect eitje pocheren: echte chefs doen ’t met gemak. Bij hun lijkt ’t easy en dat is het ook! Met deze tips doe je het net zo soepel.
paaseieren beschilderen, maar dan met natuurlijke ingrediënten
Wat je misschien nog niet wist: de natuurlijke kleurstoffen in groenten en specerijen kun je gebruiken voor het beschilderen van paaseieren.
zo bak je zelf zacht & glanzend briochebrood
Brioche is een van de basisrecepten uit de klassieke Franse keuken. Niet moeilijk, je hebt alleen wat geduld nodig. Lees het recept!
paaseieren beschilderen, maar dan met natuurlijke ingrediënten
Wat je misschien nog niet wist: de natuurlijke kleurstoffen in groenten en specerijen kun je gebruiken voor het beschilderen van paaseieren.
zo bak je zelf zacht & glanzend briochebrood
Brioche is een van de basisrecepten uit de klassieke Franse keuken. Niet moeilijk, je hebt alleen wat geduld nodig. Lees het recept!
asperges koken: de lekkerste recepten + tips en tricks
Hoe lang moet dat ook alweer, asperges koken? En wat zijn de allerlekkerste smaakcombinaties? Wij vertellen je wat je moet weten!
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.