nr.1 foodmagazine

delicious. zoekt: enthousiaste thuiskoks die samen met ons willen koken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ben jij een enthousiaste thuiskok die het liefst de hele dag in de keuken staat en tegelijkertijd niet bang is voor een camera? Dan zijn we op zoek naar jou! Samen met NEFF duiken we de keuken in om 4 toffe kookvideo’s te maken. En jij kunt daaraan meedoen! Meer weten? Lees gauw verder.

Kook samen met delicious.

Deze zomer duiken we de delicious. keuken in met onze fans. In samenwerking met NEFF maken we vier toffe kookvideo’s, elk in het teken van een van de vier geselecteerde wereldkeukens.

In de video’s gaan we aan de slag met traditionele recepten uit de landen. We koken, sudderen, grillen en braden erop los! Denk bijvoorbeeld aan Italiaanse bombolini, een soort doughnuts gevuld met custard, jam of Nutella, of zachte Mexicaanse taco’s. Maar ook de Indonesische en de razendpopulaire Libanese keuken komen aan bod.

Geef je op!

Voor de video’s zijn we op zoek naar enthousiaste thuiskoks die samen met ons gaan koken. Dit betekent dus dat je in beeld komt terwijl je met de chef in de keuken kookt. Samen maken jullie een van de heerlijke gerechten en leer je alle ins en outs, kooktechnieken en smaakcombinaties. Uiteraard krijg je na afloop de receptuur mee en mag je het door jou gekookte gerecht proeven. De video’s zullen te zien zijn op de website en socialkanalen van zowel delicious. magazine als NEFF.

Lijkt dit jou leuk en ben je beschikbaar op donderdag 5 augustus? Stuur dan uiterlijk maandag 19 juli jouw motivatie in de vorm van een korte introductievideo (max 60 seconden) of geschreven tekst inclusief foto en eventueel Instagram-account in een mail naar Minta.Nicolai@newskoolmedia.nl. Potentiële deelnemers krijgen een persoonlijke reactie.