nr.1 foodmagazine

WIN: bistroboek La Table de Caron

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

In het gloednieuwe delicious. magazine staat een prachtig interview met de familie Caron. Over hun nieuwste restaurant Cantine de Caron, de liefde voor eten en ondernemen. En misschien nog wel leuker: we geven 10 exemplaren van hun boek La Table de Caron weg.

De Familie Caron

In de spread maak je kennis met de familie Caron, onder leiding van vader Alain Caron en zijn twee zonen Tom en David. Uiteraard wordt het stuk vergezeld door recepten van de lekkerste gerechten uit hun nieuwe restaurant Cantine de Caron. Van gemarineerde zalm tot de inmiddels beroemde gepofte biet met geitenhangop.

Onlangs brachten de heren een boek uit: La Table de Caron, met daarin moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron. Wij geven 10 exemplaren weg aan onze lezers.

WIN: La Table de Caron

Meedoen aan de winactie is heel simpel: laat in een comment onder deze Instagram-post weten wat jouw favoriete gerecht uit de Franse bistrokeuken is. Reageren kan tot en met 25 november 2021 en de winnaars krijgen persoonlijk bericht via Instagram.

Meer weten over de familie Caron en alvast koken met hun recepten? Bestel nu nummer 11 van delicious. magazine zonder verzendkosten!