nr.1 foodmagazine

Kans gemist? Bestel nu het delicious. Italië-nummer zonder verzendkosten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

April stond voor delicious. in het teken van Italië. Ons extra dikke Italië-nummer was gevuld met pasta’s, zuurdesempizza, Calabrische ‘nduja, natúúrlijk risotto, mozzarella di buffala en nog zo veel meer. Kans gemist en het nummer niet op tijd in huis kunnen halen? Je kunt nu het Italië-nummer nabestellen, zonder verzendkosten!

Bestel nu het Italië-nummer na

Het extra dikke aprilnummer van delicious. stond helemaal in het teken van het land vol smaak & foodlovers: ITALIË. Van een klassiek trattoria-menu tot de allernieuwste pizza’s en van de geraffineerde eenvoud uit Calabrië tot de onmiskenbare ricotta dolce-gerechten om je Italiaanse avond mee af te sluiten. Kortom: als échte thuiskok mag je dit nummer niet missen!

Heb je in april net naast de boot gevist, maar ben je wel gek op Bella Italia? Grijp dan nu je kans en bestel alsnog het Italië-nummer. Nu zonder verzendkosten!

Ja, ik wil het delicious. Italië-nummer!

Wil je eerst een voorproefje? We deelden alvast het recept voor deze citroenrisotto met mascarpone, de pasta met kikkererwten en ansjovis en dit makkelijke voorgerecht met buffelmozzarella met coppa di parma.

Citroenrisotto met coquilles en kikkererwtenpasta met ansjovis uit delicious. italie