Leer op 14 maart a.s. alles over het bakken van tartelettes van bakkoning Rutger van den Broek! Nu voor slechts € 15. Lees hier meer over deze masterclass!

de ITALIAANSE winterkeuken!

In maart duiken we samen in de Italiaanse winterkeuken, in dit extra dikke Italië-nummer. Van de authenthieke recepten van Pasta Grannies tot de allerlekkerste zelfgebakken focaccia. En van Italiaans streetfood tot het verhaal áchter citrus. En natuurlijk veel inspiratie voor Italiaanse culi-adressen, deli’s & restaurants!

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

Recepten collecties

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief


Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.
witte peper, peperplant

heb je echt witte peper nodig?

Er zijn maar weinig gerechten die niet beter worden van een draai uit de pepermolen. Maar, geldt dat eigenlijk ook voor witte peper?