Leer op 14 maart a.s. alles over het bakken van tartelettes van bakkoning Rutger van den Broek! Nu voor slechts € 15. Lees hier meer over deze masterclass!
Italiaans bier: de favorieten van de delicious.-redactie
Italiaans bier, ti vogliamo bene. Italië is een écht wijnland, maar bier maken: dat kunnen ze ook goed. Met een magazine vol Italiaanse toprecepten om te koken, delen we graag onze redactiefavorieten met je.
roze peper is geen peper – en wat je erover moet weten
Hoewel iedere peperkorrel zo zijn eigen kleur heeft, komen ze allemaal van dezelfde Indiase slingerplant, behalve: roze peper!
sous-vide koken, hét dossier
Waarom koks zo gek zijn van de sous-vide techniek en hoe je zelf aan de slag kan, leggen we in dit dossier uit.
Italiaans bier: de favorieten van de delicious.-redactie
Italiaans bier, ti vogliamo bene. Italië is een écht wijnland, maar bier maken: dat kunnen ze ook goed. Met een magazine vol Italiaanse toprecepten om te koken, delen we graag onze redactiefavorieten met je.
roze peper is geen peper – en wat je erover moet weten
Hoewel iedere peperkorrel zo zijn eigen kleur heeft, komen ze allemaal van dezelfde Indiase slingerplant, behalve: roze peper!
Italiaans bier: de favorieten van de delicious.-redactie
Italiaans bier, ti vogliamo bene. Italië is een écht wijnland, maar bier maken: dat kunnen ze ook goed. Met een magazine vol Italiaanse toprecepten om te koken, delen we graag onze redactiefavorieten met je.
roze peper is geen peper – en wat je erover moet weten
Hoewel iedere peperkorrel zo zijn eigen kleur heeft, komen ze allemaal van dezelfde Indiase slingerplant, behalve: roze peper!
sous-vide koken, hét dossier
Waarom koks zo gek zijn van de sous-vide techniek en hoe je zelf aan de slag kan, leggen we in dit dossier uit.
de ITALIAANSE winterkeuken!
In maart duiken we samen in de Italiaanse winterkeuken, in dit extra dikke Italië-nummer. Van de authenthieke recepten van Pasta Grannies tot de allerlekkerste zelfgebakken focaccia. En van Italiaans streetfood tot het verhaal áchter citrus. En natuurlijk veel inspiratie voor Italiaanse culi-adressen, deli’s & restaurants!
Recepten collecties
32x risotto recepten waarmee je tot rust komt
Met een bord risotto maak je iedereen blij. Zo’n kom met romige rijst, zacht gesmoorde groenten en parmezaan geeft troost, genot en rust!
25x vegetarische pasta zodat iedereen kan aanschuiven
Geniet van een avondje zonder vlees en vis, en ga voor een van deze verrukkelijke vegetarische pasta recepten.
47x Italiaanse recepten zónder pasta in de hoofdrol
Pizza, pasta: we zeggen er niet snel ‘nee’ tegen, maar de Italiaanse keuken heeft nog zó veel meer te bieden. 49x Italiaans zonder pasta!
Vega! 37x vegetarische recepten in 30 minuten
Nooit meer zoeken! Met deze lijst vegetarische recepten in 30 minuten is de keuze snel gemaakt én heb je altijd genoeg heerlijke inspiratie.
7x Italiaanse koekjes die je blijft maken
Italianen zijn gek op hun biscotti. Elk moment van de dag is goed voor een koekje! Met deze recepten bak je ze eenvoudig thuis.
Italiaanse desserts voor la dolce vita
Na de risotto en pasta zet je deze Italiaanse desserts op tafel voor het zoetste moment van de maaltijd. Torta, crostata, gelato: pronto!
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.
Italiaans bier: de favorieten van de delicious.-redactie
Italiaans bier, ti vogliamo bene. Italië is een écht wijnland, maar bier maken: dat kunnen ze ook goed. Met een magazine vol Italiaanse toprecepten om te koken, delen we graag onze redactiefavorieten met je.
roze peper is geen peper – en wat je erover moet weten
Hoewel iedere peperkorrel zo zijn eigen kleur heeft, komen ze allemaal van dezelfde Indiase slingerplant, behalve: roze peper!
heb je echt witte peper nodig?
Er zijn maar weinig gerechten die niet beter worden van een draai uit de pepermolen. Maar, geldt dat eigenlijk ook voor witte peper?
het asperge seizoen 2023 is begonnen: hier vind je de eerste van de koude grond!
Jan Bergers uit het Brabantse Liessel heeft dit weekend de eerste asperges van de koude grond gestoken. Ofwel: het aspergeseizoen is officieel begonnen.
zoete aardappel friet: zo maak je zelf de lekkerste
Klassieke friet blijft favoriet, maar de zoete variant is net zo lekker. Dit is hoe je zelf zoete aardappelfriet maakt!
bij dit Eritrese (vegan) restaurant in Eindhoven serveren ze de lekkerste injera van Nederland
Jonneke de Zeeuw deelt de beste adressen als nieuwe delicious.columnist. Zoals: waar wil je eten voor de lekkerste injera? Op naar Eindhoven!
waarom je mayonaise in je cake wil stoppen
Mayo maakt echt álles lekkerder. Maar wist je dat mayonaise in cake ook een best wel magische combinatie is?
onze lekkerste recepten voor de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
Van 6 t/m 12 maart koken we spannender dan ooit zonder vlees & zuivel! Zet je schrap voor nieuwe smaken, experimenten en creativiteit.