Leer op 14 maart a.s. alles over het bakken van tartelettes van bakkoning Rutger van den Broek! Nu voor slechts € 15. Lees hier meer over deze masterclass!

perfect frituren in een pan
Er gaat niets boven het goudbruine krokante laagje dat je krijgt als je iets helemaal in hete olie onderdompelt. Perfect frituren doe je zó!

mascarpone over? dit kun je ermee doen
Wat doe je met mascarpone die je over hebt? delicious.redacteur Trudelies – fervent voorstander van no waste koken – weet het!

uramaki! stap voor stap inside out sushi maken
Vandaag duiken we de keuken in voor binnenstebuiten-sushi: uramaki! Met dit stappenplan is het een koud kunstje.

perfect frituren in een pan
Er gaat niets boven het goudbruine krokante laagje dat je krijgt als je iets helemaal in hete olie onderdompelt. Perfect frituren doe je zó!

mascarpone over? dit kun je ermee doen
Wat doe je met mascarpone die je over hebt? delicious.redacteur Trudelies – fervent voorstander van no waste koken – weet het!

perfect frituren in een pan
Er gaat niets boven het goudbruine krokante laagje dat je krijgt als je iets helemaal in hete olie onderdompelt. Perfect frituren doe je zó!

mascarpone over? dit kun je ermee doen
Wat doe je met mascarpone die je over hebt? delicious.redacteur Trudelies – fervent voorstander van no waste koken – weet het!

uramaki! stap voor stap inside out sushi maken
Vandaag duiken we de keuken in voor binnenstebuiten-sushi: uramaki! Met dit stappenplan is het een koud kunstje.
de ITALIAANSE winterkeuken!
In maart duiken we samen in de Italiaanse winterkeuken, in dit extra dikke Italië-nummer. Van de authenthieke recepten van Pasta Grannies tot de allerlekkerste zelfgebakken focaccia. En van Italiaans streetfood tot het verhaal áchter citrus. En natuurlijk veel inspiratie voor Italiaanse culi-adressen, deli’s & restaurants!
Recepten collecties

29x bakken voor een zalig zoet Pasen
De paasdagen vragen om een tafel vol lekkers. Weet je nog niet wat je gaat maken? Probeer een van deze heerlijke zoete recepten!

35x soeprecepten in 30 minuten
Last minute iets lekkers in elkaar draaien is easy met deze 35 snelle soepen. Heerlijk + ze staan ook nog binnen 30 minuten op tafel!

heel fijn comfort food: 21x Italiaanse stoofgerechten
Tijd is je beste vriend! Met deze Italiaanse stoofgerechten maak je goede dagen nóg beter. Welke kies jij?

4x zoete aardappelstamppot
Stamp je getrouw met aardappelen, dan hebben we een tip voor je: maak (je favoriete) stamppot eens met zoete aardappel.

32x risotto recepten waarmee je tot rust komt
Met een bord risotto maak je iedereen blij. Zo’n kom met romige rijst, zacht gesmoorde groenten en parmezaan geeft troost, genot en rust!

25x vegetarische pasta zodat iedereen kan aanschuiven
Geniet van een avondje zonder vlees en vis, en ga voor een van deze verrukkelijke vegetarische pasta recepten.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.

ontdek de deli-wereld in het nieuwe nummer van delicious.
DELI-cious! Deze maand staan er easy lente delicatessen op het menu. Een beetje van de traiteur en een beetje van ons. Dit kun je verwachten.

hier haal je de beste Italiaanse pizza’s af in Den Bosch
De beste afhaalpizza in Den Bosch eet je bij Pizza Picotta, waar misschien überhaupt de lekkerste pizza van de stad wordt gebakken.

bij Ox & Klee in Keulen draait alles om de zes basissmaken
De chef? Daniel Gottschlich, die ooit studeerde voor elektricien maar in 2003 besloot om een koksopleiding te doen. Inmiddels heeft Ox & Klee twee Michelinsterren en in 2022 heeft Daniel nog een ander restaurant geopend: Puls.

Janneke Philippi over haar kookboek Bakplaatbijbel – met 230(!) eenpansgerechten uit de oven
Janneke Philippi schreef het 230 recepten tellende Bakplaatbijbel. Een kookboek in het teken van álles wat lekker is en uit de oven komt.

Italiaans bier: de favorieten van de delicious.-redactie
Italiaans bier, ti vogliamo bene. Italië is een écht wijnland, maar bier maken: dat kunnen ze ook goed. Met een magazine vol Italiaanse toprecepten om te koken, delen we graag onze redactiefavorieten met je.

roze peper is geen peper – en wat je erover moet weten
Hoewel iedere peperkorrel zo zijn eigen kleur heeft, komen ze allemaal van dezelfde Indiase slingerplant, behalve: roze peper!

heb je echt witte peper nodig?
Er zijn maar weinig gerechten die niet beter worden van een draai uit de pepermolen. Maar, geldt dat eigenlijk ook voor witte peper?

het asperge seizoen 2023 is begonnen: hier vind je de eerste van de koude grond!
Jan Bergers uit het Brabantse Liessel heeft dit weekend de eerste asperges van de koude grond gestoken. Ofwel: het aspergeseizoen is officieel begonnen.