De zon schijnt, dus hebben we direct zin in ijs! Ontdek de wereld van ijs met deze basiscursus. Leer van de meester zelf, Hidde de Brabander, over de essentiële ingrediënten die je nodig hebt om zelf ijs te maken. Lees hier meer over deze cursus!
op zoek naar een taart workshop? 7x bakken met de delicious.academy!
Na het volgen van een online taart workshop bij de delicious.academy bak jij de perfecte slof, maak je citroentaarten en perfecte cheesecake.
krokant bakken: dit zijn de 5 meest crunchy deegsoorten
Dunne deeglaagjes en verdampend vocht: dat is het geheim van de mooie laagjes deeg in al dit luchtige gebak.
taart vullingen: inspiratie om je basisrecepten extra lekker te maken
Kun je eenmaal een goede basiscake bakken, dan kun je los met taartvullingen en -toppings. In dit artikel geven we je wat inspiratie.
op zoek naar een taart workshop? 7x bakken met de delicious.academy!
Na het volgen van een online taart workshop bij de delicious.academy bak jij de perfecte slof, maak je citroentaarten en perfecte cheesecake.
krokant bakken: dit zijn de 5 meest crunchy deegsoorten
Dunne deeglaagjes en verdampend vocht: dat is het geheim van de mooie laagjes deeg in al dit luchtige gebak.
op zoek naar een taart workshop? 7x bakken met de delicious.academy!
Na het volgen van een online taart workshop bij de delicious.academy bak jij de perfecte slof, maak je citroentaarten en perfecte cheesecake.
krokant bakken: dit zijn de 5 meest crunchy deegsoorten
Dunne deeglaagjes en verdampend vocht: dat is het geheim van de mooie laagjes deeg in al dit luchtige gebak.
taart vullingen: inspiratie om je basisrecepten extra lekker te maken
Kun je eenmaal een goede basiscake bakken, dan kun je los met taartvullingen en -toppings. In dit artikel geven we je wat inspiratie.
de smaak van vakantie!
De vakantiebestemming van dit delicious.magazine is 100% ten zuiden van waar we ons normaal bevinden…naar al die heerlijke landen rond de Méditerranée. Van de Côte d’Azur naar Spanje. Of net de andere kant op, naar de Italiaanse en Griekse schiereilanden. Van een Italiaanse pizza-party tot tafels vol Griekse mezze, zelf geshakete cocktails of een warme Spaanse paëlla. We gaan op reis met mes & vork!
Recepten collecties
6x easy zalm onder de 30 minuten
Misschien wel de meest geliefde vissoort die er is: zalm. Daarom 6 x onze favoriete easy gerechten met zalm onder de 30 minuten.
12x rijst met kip: comfortfood om op terug te vallen
De eerste keer dat rijst met kip, samen, op een bord (of in een kom) belandde moet een spectaculair moment zijn geweest…
fattoush! 3 recepten + leer alles wat je moet weten over deze salade
‘Als ik aanschuif in een van mijn favoriete mezze-restaurants in Beiroet, krijg ik standaard eerst de vraag: tabouleh of fattoush?’
31x krokante recepten, ultra-crispy genieten!
Het mondgevoel en het geluid zijn net zo belangrijk als de smaak. En dat geldt zeker voor deze krokante recepten!
hete kip: 8 recepten voor wie van een pittig kippetje houdt
Van Japanse yakitori tot Surinaamse kipdrums en Midden-Oosterse kipkebabs: hete kip vind je overal ter wereld.
3x rabarbercake voor onder de voorjaarszon
De eerste hap rabarbercake smaakt naar een frisse belofte, naar dartelende lammetjes, naar roze bloemen en koude wangen in de lentezon.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Ben jij een thuiskok in hart & nieren? Laat je e-mailadres achter en krijg net als 80.000 andere kookliefhebbers 2x per week inspiratie in je inbox. Verwacht heerlijke recepten, culinaire hotspots, tips & tricks voor in de keuken, stap-voor-stap video’s én onze speciale aanbiedingen.
dít vind je in het extra krokante nummer van delicous.
Krokant en knapperig, daar gaan we voor in de maand mei. De beste bites in blader- en filodeeg, nieuwe crispy gerechten en heel veel meer.
dé checklist voor de lenteschoonmaak van je keuken
Nu de zon zo lekker door je keukenraam schijnt, staat er een spotlight op. Tijd voor een lenteschoonmaak van je keuken.
waarom wil je peulvruchten en granen combineren?
Heb jij ook geleerd dat het combineren van peulvruchten en granen zorgt voor een compleet en bruikbaar eiwit voor het menselijk lichaam?
elBulli1846 opent zijn deuren voor één nachtje als Airbnb
ElBulli1846, dat nu functioneert als een museum, is klaar om haar eerste en enige gasten te verwelkomen. Misschien ben jij de gelukkige!
zó ongezond is gerookt eten, laat de Keuringsdienst van Waarde zien
Is een gerookte makreel net zo ongezond als een sigaret? En wat is eigenlijk het verschil tussen traditioneel roken en rookaroma?
het rabarberseizoen 2024 is weer begonnen + onze lekkerste recepten
Weet jij wanneer rabarber is het seizoen is? Waar is rabarber te koop en hoe verwerk je het op z’n lekkerst? Je leest het hier!
kip wel of niet wassen voor gebruik? dit zegt de wetenschap
Kip wassen voor het bakken: is dat wel zo’n goed idee? Het lijkt heel hygiënisch maar is dat ook daadwerkelijk zo?
paaseieren beschilderen, maar dan met natuurlijke ingrediënten
Wat je misschien nog niet wist: de natuurlijke kleurstoffen in groenten en specerijen kun je gebruiken voor het beschilderen van paaseieren.