nr.1 foodmagazine

hoera: de nieuwste delicious. ligt nú in de winkel!

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Yes, het is zover: delicious. nummer 3 ligt in de winkels en kun je online bestellen. Het nieuwe nummer is gevuld met maar liefst 62 recepten, waaronder de beste taco’s, Bas Robben’s favoriete hotpot en kimchidumplings, 7 x snelle curry’s, het Italiaanse antwoord op donuts en nog zo veel meer!

Bestel delicious. 3 online zonder verzendkosten.

Het nieuwe nummer staat volledig in het teken van smaken en specerijen. Dat zie je bijvoorbeeld aan ons covermodel, de apfelkuchen met gember. Om je te laten voorproeven delen we het recept alvast online. Aanradertje hoor! Maar dat is niet het enige…

Zo gaan we los met zeven curry’s, meestal from scratch en soms op basis van een kant-en-klare currypasta. Ook geven we je een kijkje in de Mexicaanse keuken, met recepten van Felipe Fuentes Cruz en Ben Fordham van het Londense tacorestaurant Benito’s Hat. En vergeet niet de hotpotrecepten en -tips van Bas Robben, auteur van het boek Hot Pot.

Bekijk alvast een preview van het nieuwe nummer:


delicious. editie 3 – maart 2021

Lees verder in het nieuwe nummer:

  • Alles met ei – Gezond, lekker én allemansvriend: eieren! Gepocheerd, gebakken, gekookt of geklutst, in deze lekkere, spicy Spaanse, Italiaanse en Aziatische gerechten krijgen ze de hoofdrol.
  • 10 x Simpel & Snel + Easy menu – Gewoon doordeweeks eten maak je extra lekker met kruiden en specerijen. Janneke laat zien dat puree met kruidnagel iets speciaals wordt en geeft de jus van saucijsjes met rozemarijn meer diepte.
  • Yvette kookt met fruit – Yvette kookt elke maand een lekker gerecht met fruit van het seizoen. Deze keer: bananencurry met gebraden kip & bananensambal.
  • Fermenteren kun je leren – Het bestaat al eeuwen, maar we waren het helemaal kwijt: fermenteren. Met deze techniek maak je ingrediënten lekkerder, lichter verteerbaar en langer houdbaar. En gefermenteerde producten zijn ook nog eens goed voor je.
  • De kracht van verse kruiden – Kan je soep, (pasta)saus, groente of vlees nog een extra kick gebruiken? Dat doe je heel easy met peterselie, dille, salie, rozemarijn, oregano, munt, koriander of basilicum. Ultraverse groene kruiden geven de meeste smaak en geur, dus gebruik ze het liefst zo snel mogelijk. In deze gerechten vol kruiden bijvoorbeeld!
  • De gemberkick – Of het nu bomboloni, sticky pudding, melassekoekjes of carrés zijn: gember is de bom!

Benieuwd geworden? Bestel nu delicious. nummer 3 zonder verzendkosten online of koop ‘m in de supermarkt.