Thuiswerken? 5x heerlijke lunchgerechten voor thuis

Maak van de nood een deugd: waar je op werk al gauw genoegen neemt met een boterham kaas of een snelle salade voor de lunch, kun je je thuis helemaal uitsloven in de keuken en één van deze verrukkelijke gerechten maken. 

5 x lunchrecepten voor thuis

tosti met gemarineerde groenten en halloumi
Tosti’s zijn booming! En ze zijn niet alleen voor tussen de middag, maar ook voor avondeten. Zoals deze: een maaltijd tosti met lekker veel groenten en halloumi. Of maak deze croque monsieur met witlof en komijnekaas.
naar recept
maaltijdtosti
aubergine-kikkererwtensalade met fetadressing
Doordeweeks snel maar wel gezond eten? Met aubergines en kikkererwten maak je in supertempo deze geweldige salade. Geen ingewikkelde ingrediënten en in 20 min. klaar. En nog vega en glutenvrij ook!
Gek op alles met aubergine? Je kunt ze ook heel goed vullen, bijvoorbeeld met vegagehakt! Of check deze lijst: recepten met aubergine in de hoofdrol! De 17 beste gerechten.
naar recept
aubergine-kikkererwtensalade met fetadressing - delicious
sandwich met knolselderij, mosterdspread en rauwe ham
Wij onze sandwiches maar wat graag met geblancheerde knolselderij en kropsla. De roomkaasspread houd je makkelijk een paar dagen goed in de koelkast. 
naar recept
sandwich-delicious
kurkuma-noedelsoep in no-time
Tijd om je ‘lunchbox’ een upgrade te geven. Maak thuis een voorraad en varieer met verschillende groenten per bakje. Wat dacht je van maïs? Of bimi? Na een kom van deze soep kun je er de rest van de middag weer tegenaan!
naar recept
kurkuma noedelsoep | delicious
shakshuka met venkel en gekonfijte citroen
In het land van oorsprong Tunesië een klassieker en hier nu een trend, waarop talloze variaties mogelijk zijn. Zoals deze met venkel en gekonfijte citroen.
Er zijn nog meer recepten voor zachte eitjes. Cocottes bijvoorbeeld!
shakshuka
shakshuka